tiistai 27. tammikuuta 2015

Australia Day

Eilen maanantaina täälä vietettiin Australia Day:tä, joka on australialaisille varmaanki isoin juhla joulun lisäksi. Ootin tuolta päivältä vähän liikoja, vaikka netistä tutkittiin etukäteen mitä täälä tapahtuu, eikä mikään tapahtuma hirveesti houkutellu. No, juhlittiinhan me tuota päivää jo aattona ja aaton aattona meiän kantapaikassa.. Jotenki aina päätyy tuohon samaan backpacker-baariin! 

Sunnuntaina käytiin myös suomikavereiden kans kattomassa Passengeria ja se oli kyllä aivan ihana!! Keikalla oli mukavan rento meininki, eikä ollenkaan semmonen mikä suomessa yleensä, että kaikki yrittää tunkea eturiviin ja tönii ja muuta vastaavaa. Oli kyllä älyttömän kuuma ja hikoiltiin vaan sielä tähtitaivaan alla. :D Aussipäivän aaton ilotulituksetki nähtiin lämppärin soittaessa ja vähän harmitti, ettei oltu joella kattomassa niitä, mutta olinhan mie mieluummin tuolla keikalla kuitenki!

Itse Australia Day:nä mentiin tonne South Bankiin, jossa oli ne isoimmat juhlinnat. Kaikkea ohjelmaa sieltä löyty, mutta ei oikeen osallistuttu muuhun ku hetken aikaa kuunneltiin livemusiikkia. Siitä sitten lähettiin uimaan ja ottamaan aurinkoa ihan ylikansoitetulle tekorannalle.. Tosi monilla oli päällä jotain Australian lipulla varustettuja vaatteita, asusteita ja muita juttuja, ja meilläki oli mm. liput naamassa..Ihan mukava ja rento päivä kuitenki oli vaikka väsyneitä ja univelkaisia oltiinki viikonlopun juhlimisista.. Törmättiin kaupassa yhteen suomalaiseen poikaan ja sen kanssa sitten hengailtiinki jonku aikaa. Tapahtu myös aika jännä sattuma tuolle alueelle saapuessa, nimittäin portille samaan aikaan minun kans sattu yks suomalainen poikaporukka ja niitten kans aloin sitten jutteleen ja kohta tajusinki, että yhen niistä tiiänki ennestään. Ei vaan oltu tavattu aikasemmin, tiedettiin vaan toisemme instagramista. :D Pitää joku kerta tehä jotain suomiporukalla, vaikka pitäis kyllä ulkomaalaisiaki kavereita hommata enemmän, ettei ihan pelkästään mee suomen puhumiseksi.. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti