keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Brisbane at night

Kävin tuossa toissailtana yhen paikallisen kaverin kans kierteleen kaupunkia pimeän aikaan ja vitsi että oli kivan näköstä! En hirveesti oo tätä kaupunkia ees kerenny näkemään vaikka oonki täälä Brisbanessa ollu jo melkeen viis viikkoa. Aina on vaan tullu pyörittyä aika lailla samoilla kulmilla ja parhaat paikat jääny näkemättä, mutta nyt pääsinki näkemään kaupunkia vähän paremmista paikoista. 

Käytiin semmosessa paikassa ku Mount Coot-Tha Lookout, josta näki kaupungin tosi hyvin, mutta kunnon kuvia en kyllä sieltä saanu aikaseksi ku ei ollu jalustaa mukana. Pitää mennä siis uuestaan sinne! Tuon näköalapaikan jälkeen mentiin Kangaroo Pointiin kattoon kaupunkia ja pilvenpiirtäjiä vähän lähempää. Oli kyllä hyvä paikka kuvata, mutta en kuitenkaan ottanu ku muutaman kuvan koko reissulta.

Lauantaina lähetään suomityttöjen kanssa kierteleen kunnolla kaupunkia ja katteleen kaikki nähtävyydet, vaikka ei täälä kyllä taida hirveesti olla näkemistä. Kiva kuitenki lähteä tutkimaan paikkoja kamera kaulassa, sillä ei koskaan tiiä jos tuleeki äkkilähtö jonnekki muualle ja jää kuvat ottamatta, niin ku Hervey Bayllä kävi.. Sielä ollessa mietin aina että: "Mie ehin kyllä myöhemminki ottamaan tuosta kuvan, en jaksa nyt kaivaa kameraa esille...", ku sielä oli tarkotus olla sinne huhtikuulle asti, mutta miten kävikään.. :DVoi että mie kyllä tykkään tästä paikasta! En ehkä varsinaisesti Brisbanesta (vaikka onhan tääki aika kiva kaupunki), mutta Australiasta yleensäkki. Huomaan aina vähän väliä vaan hymyileväni itekseen ku mietin, että oon Ausseissa.. Tuntuu, että mulla käy jo aika vähiin täälä, vaikka onki vähän yli puolet ajasta vielä jäljellä. Siksi oonki tässä suunnitellu, että tuun sillon huhtikuussa Suomeen muutamaksi kuukaudeksi ja palaan tänne ehkäpä heinäkuussa. Kesätöitä koitan tässä hakea, että sais sitten säästettyä vähän matkarahaa, niin voin tulla tänne tekemään jotain muuta ku au pairin hommia. Jotenki tuntuu että tää au pairina oleminen ei oo oikeen minun juttu. Mieluummin tekisin jotain aivan muuta.. Ehkä tää kuitenki on ihan hyvä kokemus ja paras tapa oppia englantia!

2 kommenttia:

  1. Tyylikkäät kuvat! Pittää itelki kyl noilla paikoil käyä lähipäivinä, iha vaan sen hääkuvauskeikan(ki) takia. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Me varmaan mennään lauantaina tuola käymään suomiporukalla ku pitää näyttää kaupunkia varsinki yhelle tytölle joka on tällä viikolla tänne vasta tullu :D Tosin ei oo tainnu muutkaan tuola käyä ku ollaan aikalailla samoilla kulmilla vaan pyöritty...

      Poista