torstai 12. helmikuuta 2015

eat. beach. sleep. repeat.

Tehtiin suomityttöjen kanssa aika ex tempore -telttailureissu lähellä olevalle Stradbroke Islandille. Aluksi oltiin kunnon rantojen toivossa menossa yhelle toiselle pikkusaarelle päiväreissulle, mutta sitte päätettiinki yhtäkkiä lähteä telttailemaan paljon isommalle saarelle. Ja sehän kannatti! Ei hirveesti otettu etukäteen selvää koko paikasta ku aika lyhyellä varotusajalla sinne lähettiin, tai ainakaan mie en tienny siitä paikasta juuri mitään muuta ku mitä googlen kuvahaku näyttää.. :D Tosin yks meistä oli jo aikasemmin sielä käyny jo todennu kivaksi paikaksi.. Varattiin leirintäalueelta telttapaikka, kerättiin varusteet kasaan ja aika lailla oltiinki sitte jo menossa lautalla kohti Stradbrokea ruokakassit pullollaan kaikkea mahollista jättisipsipussista viinipulloon..

Meidän pikkuretkeen kuulu mm. rannalla makoilua, liftausta, picnic-ruokailuja, huonot yöunet ilman minkäänlaista patjaa, maisemakävelyreittejä, turistikuvia, uimista, surffareiden bongausta ja noustiinhan me myös väärään lauttaanki paluumatkalla....heheh..

Kuvia kerty ehkä vähän liikaaki taas kerran ja tällä kertaa tuli myös tyylikkäästi teipatulla action-kamerallaki otettua muutamat kuvat.. Tosin monen mutkan - väärien osoitteiden ja väärien tuotteiden kautta - vihdoinki oon saanu oikean osan tänne perille asti ja sen kameran kunnolla kuntoon! Mutta nyt siis niihin reissukuviin.. Suurin osa on otettu järkkärillä, mutta muutama puhelinkuvaki ja action-kameralla otettu kuvaki löytyy. En jaksa enempiä selitellä niin antaa kuvien puhua puolestaan:
6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ! viimisestä kuvasta tuli mieleen että muistelen itekki ett kynnet kasvo *erkeleen nopeasti ja vahvoiksi siellä auringon alla :D toista se on täällä kotosuomessa, kaikki lahoaa jo ennenku kerkeää kasvaa haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hahah no niin kyllä kasvaa! Mullaki nyt niin pitkät kynnet ettei varmaan koskaan aikasemmin ollu tälleen :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä ihan huippu reissu! Melkeen vois mennä uuestaanki mutta pitää nähä muitaki paikkoja :D

   Poista
 3. Hahahahahahaha näyttää ihan, että sie olisit alasti tuossa reppubiitsikuvassa :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah mie tiiän! Se oli tarkotuski :'D Naurettiinki tyttöjen kans tossa tilanteessa että ollaan vissiin nudistirannalla ;D

   Poista