keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Fraser Island, day 3

No niin, vihdoinki pääsen kirjotteleen Fraser Islandin tutkimusmatkasta lisää. On väsyttäny niin kamalasti, ettei vaan oo jaksanu keskittyä kirjottamiseen.. Toki tänään väsyttää vielä enemmän ku taisin herätä kuuelta ja suunnilleen kymmenen tuntia ollu tänään töissä.. Pitää vaan saada tämä nyt alta pois, niin voi sitte seuraavaksi keskittyä seikkailuihin Brisbanessa. Toki en oo oikeen täälä kerenny kuvia ottamaan, mutta jospa viikonloppuna tulis asiaan muutos :-)

Nyt kuitenkin siihen asiaan eli Fraser Islandin retken kolmanteen ja viimiseen päivään. Oli kyllä taas mukava päivä! Ohjelmaa ei kuitenkaan ollu läheskään yhtä paljon ku edellisenä päivänä, joka oliki tosi hyvä juttu ku oltiin jo aika väsyneitä. Melko rentoa ohjelmaa oli luvassa lukuunottamatta viien kilometrin kävelyä hiekalla vähintään 30 asteen kuumuudessa.

Päivän aikana käytiin Lake Birrabeenillä uimassa ja kokeilemassa stand up paddle boardingia, joka oli yllättävän vaikeeta, vaikka helpolta näyttääki. Siinä tarttee hyvän tasapainon ja ihan hyvä jos osaa myös meloa jotenkuten.. ;D En kaatunu kertaakaan, toisin ku yks saksalainen poika näytti tippuvan laudalta suunnilleen heti ku siihen pääsi seisomaan. Tykkäsin kyllä tosi paljon tuosta hommasta ja oisin voinu jatkaa sitä vaikka kuinka kauan! Valitettavasti mulla ei oikeen oo kuvia siitä ku action-kameraa ei ihan kehdannu jeesusteipillä korjattuna ottaa veteen mukaan, eikä toisellakaan kameralla oikeen tullu muita kuvattua SUPpaamassa. Toki yhellä kaverilla pitäis olla minustaki kuvia, mutta hän taitaa olla vielä reissaamassa..

Järveltä mentiin sitte lounaalle Eurong Beach Resortiin, josta mahat pullollaan lähettiin rannan kautta kävelemään metsään, kohti erittäin suurta sandblowta ja Lake Wabbyä. Osa jäi vaan rentoutuun lounaspaikkaan, mutta onneksi ite lähin tuolle kävelyretkelle! Oli sen verran siisti tuo sandblow ja järviki oli kivalla paikalla isojen dyynien vieressä. Vedessä sitte oli pikkukaloja jotka tuli kutittelemaan ja syömään kuollutta ihoa! Viime kesänä kävin Bulgariassa syöttään jalkojani vastaaville kaloille, mutta olihan tuo ihan eri asia olla ihan luonnon keskellä, kaulaa myöten järvivedessä kalojen syötävänä. :D

Sieltä lillumasta piti sitte lähteä pikkuhiljaa kohti Kingfisher Bay Resortia, josta hypättiin lauttaan kohti Hervey Baytä.


Oli pieni onnettomuus sattunu meiän asuinpaikan lähellä. En kyllä ihmettele ku tuola monet tiet on tosi jyrkkiä..

Lake Birrabeen, joka kovasti näyttää samalta ku Lake McKenzie.

Lake Wabby
Oli aivan mahtava reissu ja todellaki koko rahan arvonen kokemus! Suosittelen käymään Fraser Islandilla jos Australian itärannikolla matkustelee. Sinne voi mennä myös omatoimisesti vaikkapa telttailemaan, mutta se ajaminen on melko vaarallista (ihmisiä on kuollukki sielä..), varsinki jos ei oo kokenu ajamaan tommosessa maastossa. Mie kuitenki kannatan opastettua retkeä ja Cool Dingo Touria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti