sunnuntai 11. tammikuuta 2015

BRISBANE

Muutin tosiaan torstaina tänne Queenslandin osavaltion pääkaupunkiin, Brisbaneen. Oon kyllä ilonen nyt ku tänne pääsin, vaikka oonki kuullu, että tää ei oo kovin kummonen kaupunki. No, Hervey Bayn jälkeen tää vaikuttaa ihan mahtavalta paikalta! Täälä on niin paljon kaikkea tekemistä ja kavereitaki tuun saamaan paljonki, jos vaan haluan. Au paireja ku tästä miljoonakaupungista löytyy vaikka millä mitalla! Aussitki on niin lepposia että vois varmaan muutaman paikallisenki kaverin saada. :)

Tapasin eilen yhen suomalaisen au pairin ja oltiin suunniteltu, että mennään tutkimaan vähän kaupunkia ja sitte katteleen myös Brisbanen yöelämää. Kumpikaan meistä ei ollu kerenny vielä oikeestaan käymään kaupungissa, eikä oltu ees otettu etukäteen selvää mitä sielä kannattaa käyä kattoon. Pyörittiinki sitte keskustassa jonku aikaa varmasti tosi eksyneen näkösinä ja karttaaki tuli katottua pariin otteeseen.. Löydettiinhän me kuitenki jotain nähtävääki. Kameraa mulla ei ollu mukana, mutta otin puhelimella parit kuvat. Pitää kyllä joku kerta lähteä kameran kans kierteleen nuo samat paikat ja vähän muitaki, oli sen verran kivan näköstä.

Semmoset 12 tuntia tuli viettyä aikaa tän suomitytön kans ja oli kyllä aivan huippua! Tuntuu että oltais tunnettu jo monta vuotta, vaikka vasta eilen tavattiin. Useampiki meiän tapaama ihminen ei meinannu uskoa, että me ei ennen oltu toisiamme nähtykään. Luulivat että valehdellaan!

Kaupunkikiertelyn jälkeen mentiin yhteen backpacker baariin ja sielä vietettiinki aikaa aamun pikkutunneille asti ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Sieltä ku lähettiin, niin jouduttiin ootteleen junaa melkeen neljä tuntia ja istuttiin mm. juna-aseman mäkkärillä jutellen paikallisten ja parin matkalaisenki kans. Ei siis tullu puhuttua koko iltaa pelkkää suomea.


Tää perhe on tosi mukavan olonen! Kaikki on aika puheliaita, joten täälä tulee kyllä varmasti opittua enemmän englantia ku oisin Hervey Bayllä oppinu. Lapsetki on sen ikäsiä, että niitten puheesta saa jopa selvää.. Toki ne puhuu niin kamalasti, että osa jutuista menee multa aivan ohi. :D

Semmosta tällä kertaa. Pitää jatkaa seuraavaksi taas Fraser Islandin juttuja ku jäi vielä kertomatta yhestä päivästä..

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tää kyllä vaikuttaa ihan tosi kivalta paikalta. Aikasemmin en ollu oikeen innostunu suurkaupungeista, mutta nyt oon vaan onnellinen ku pääsin tänne :D

      Poista