lauantai 10. tammikuuta 2015

Fraser Island, day 2

Fraser Islandin retken toinen päivä oli aivan huippu! Herättiin aikasin aamupalalle ja lähettiin siitä siten bussilla kohti 75-Mile Beachiä. Rannan nimihän tulee siitä, että se on n. 75 mailia (eli 120km) pitkä. Tuolle "pikkurannalle" päästyämme lähettiin sitte ajamaan rantahiekkoja pitkin kohti pohjoista ja tutkimaan eri paikkoja. Oli kyllä mukava ajella rannalla kivoissa maisemissa, eikä ollu läheskään yhtä epämukavaa menoa ku metsien keskellä..

Päivän aikana mm. pääsi käymään pienellä maisemalennolla 75$ vastaan; kelluttiin Eli Creekissä, joka on niinku tosi pieni joki/iso puro; käytiin kiipeämässä Indian Headiin semmoselle jyrkänteelle, jossa oli sitten aivan upeat maisemat; nähtiin meressä rauskuja; syötiin picnic-lounasta meren äärellä kivalla rannalla; lilluttiin ja otettiin aurinkoa Champagne Poolsilla sekä käytiin kattoon siistiä Maheno shipwreckiä (laivan hylky). Miehän kävin kattomassa saarta myös yläilmoista ja olihan se siistiä!

En aatellu nyt alkaa sen enempiä kertomaan tästä retken toisesta päivästä koska kuviaki on niin paljon, joten antaa niiden puhua puolestaan:

Eli Creek

Indian Head


Täältä nähtiin rauskuja ja jotku sano nähneensä kilpikonnia ja hainki..Meiän picnic-paikka


Champagne Pools

Meiän huippuopas Martin!

Seurattiin ku simpukat kaivautu hiekkaan :D

Maheno shipwreck


Oli ihan älyttömän kiva päivä tutkiessa rannikkoa ja voitti kyllä mennen tullen ensimmäisen päivän! Osa ryhmästä lähti sitten jo illalla pois, mutta mie olin onneksi varannu kolmen päivän retken ja sain vielä jäädä tutkiin saarta lisää.

4 kommenttia: