keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Ajatuksia

Viime päivinä en oo tehny oikeen mitään erikoista. Toissapäivänä käytiin shoppaileen Sunshine Coastilla perheen äitin ja parin sukulaisen kanssa. En löytäny oikeen mitään, pari pikkujuttua vaan. Ei ehkä ollu mikään paras mahollinen reissu ku kaks brittiä oli mukana ja niitten puheesta nyt ei kovin hyvin taho saada selvää.. Muutenki tuo englannin puhuminen tuntuu kamalan vaikealta varsinki semmosten ihmisten kans, joita en oikeastaan tunne. Ärsyttävää. Haluan oppia puhumaan englantia paremmin ku tällä hetkellä en vaan pysty ilmasemaan itteäni kunnolla. Meinaa vähän ahistaa. Tänään tuli kaks viikkoa täälä oloa täyteen ja tuntuu ettei minun englanti oo vielä parantunu yhtään.. Jospa siihen tulis muutos pian...

Tapasin tuossa pari päivää sitte yhen saksalaisen tytön, Hannahin. Vihdoinki! Täälä ei tosiaan vaikuta olevan muita au paireja ku on sen verran pieni paikka.. Oon varmaan ainoa au pair Hervey Bayllä ku Hannahkin asuu viereisessä pikkukaupungissa. Tiesin aikasemmin tästä kaupungista kolme au pairia, mutta ne on kaikki lähteny täältä jo pois. Harmittaa ihan kamalasti. Saa nähä miten viihdyn täälä ku ei oo kavereita oikeastaan. Pitää vissiin keksiä joku muu tapa hommata kavereita ku facebookin aupairisivut.. No itse asiassa löysin facebookista todennäkösesti puoliksi suomalaisen perheen, joka asuu Hervey Bayllä ja vieläpä samalla asuinalueella ku mie. Ne sitte sano että minun pitää mennä käymään niillä, ja tässä nyt oottelen heiltä viestiä ku meinasivat tänään laittaa vähän lisätietoa. Löysin myös jonku rantalentopallo-porukan, joka käy muistaakseni sunnuntaisin pelailemassa beachiä ja sinne saa mennä mukaan jos haluaa. Toki niitten keski-ikä oli varmaan jossain 30-40v paikkeilla, joten en sitte tiiä saako sieltä kavereita :D

Täälä on ollu aika nättejä auringonlaskuja. Pari kertaa oon niitä kuvannukki, mutta eiliseltä on kyllä parhaat otokset, joten voisin tännekki niitä laittaa. Tuntuu että kerranki tuli onnistuneita kuvia auringonlaskusta. Johtuu ehkä siitä että oon alkanu viime aikoina kuvaamaan melkeenpä koko ajan manuaalilla, niin voin kaikki asetukset valita ite. Oon ainaki ite melko tyytyväinen näihin. Tosiaan eilen oli kauhea ukkosmyrsky ja sitte ku se laantu niin oli tämmönen auringonlasku.


 

Toivottavasti tässä nyt tutustuis ihmisiin ja sais uusia kavereita, ettei täälä tulis ihan hulluksi.. Tää perhe on kyllä tosi mukava, mutta pitäähän niitä omiaki kavereita olla. Sunnuntaina lähen yhelle retkelle, niin sielä varmasti tutustuu uusiin ihmisiin, mutta se porukka taitaa koostua lähinnä reppureissaajista ja muista matkustelijoista.. Mutta siitä retkestä lisää sitten myöhemmin.

Tänään voisin vaikkapa lähteä metsästään minun Australian reissua varten ostamaani action-kameraan kotelon lukitusosaa, sillä se halpa kiinalainenhan päätti jo irtisanoa ittensä.. Jospa vaikka GoPron vastaava osa kävis siihen tai sitten turvaudun vaan jeesusteippiin tuon tulevan retken aikana... Paitsi että tänäänhän on uuden vuoden aatto, enkä tiiä miten kaupat on auki. Mie lupasin tän perheen vanhemmille, että katon illalla lasten perään, niin ne voi ite lähteä ulos. Eipä mulla mitään suunnitelmiakaan ollu, eikä täälä taida hirveesti tapahtua mitään, niin samapa tuo.. Alko kyllä vähän harmittaan että menin nuin lupaamaan ku Hannah on vissiin vapaalla tänään ja sillä on synttäritki. Ois voinu sen kanssa lähteä katteleen Hervey Bayn menoa, mutta eipä voi nyt mitään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti