torstai 3. joulukuuta 2015

Forest


Mie oon viime aikoina miettiny, että miksi oikeen haluan muuttaa pois Rovaniemeltä. Tai niin mie ainaki halusin. Jotenki on tässä hiljattain alkanu tuntumaan siltä, että täälähän on ihan hyvä olla. Tietenki töiden perässä voisin muuttaa muualle ja viimeistään sitte ku alan taas opiskelemaan niin on edessä (todennäkösesti) muutto toiseen kaupunkiin. Oon vaan jotenki alkanu arvostamaan tätä paikkaa, eikä oikeastaan edes kyllästytä enää. En kyllä tiiä onko tää vaan tämmönen hetkellinen mielentila ja kuukauden päästä oon taas suunnittelemassa muualle muuttoa.. ;)

Talvestaki oon jotenki nyt innostunu, vaikka vasta ajattelin että olispa mukava taas lähteä pimeää ja kylmää karkuun jonnekki lämpimään. Luntaki on tullu ihan mukavasti, niin oon sitte kävelly aika paljon paikasta toiseen ja vaan fiilistelly talvisia maisemia musiikkia kuunnellen. Eilen tuli myös käytyä jopa luistelemassaki monen vuoden tauon jälkeen. Vielä ku pääsis lumilautailemaan, niin ois aika huippua!

Käytiin Jennin kanssa syyskuussa vähän eräilemässä ja paistelemassa makkaraa tuola napapiirin retkeilyalueella. (Tälleen mukavasti taas parin kuukauden viiveellä postailen..) On kyllä aina niin mukava lähteä keskelle metsää vähän rauhottumaan ja nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Mie niin rakastan luontoa, retkeilyä ja seikkailemista. Harmi että tulee tehtyä tuommosia metsäretkiä niin harvoin, eikä kunnon vaelluksillakaan ole tullu käytyä moneen vuoteen.. Ajattelin kuitenki nyt ottaa kaiken irti tästä talvesta ja alkaa vähän enemmänki liikkumaan luonnossa kameran kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti