tiistai 10. maaliskuuta 2015

Australia Zoo - Home of The Crocodile Hunter

Lähettiin viime lauantaina Iidan ja ranskalaisen Camillen kans Sunshine Coastille krokotiilimies Steve Irwinin eläintarhaan, Australia Zoohon. Mulla oli tuosta paikasta vähän liian korkeat odotukset ja sitte taisinki vähäsen pettyä ku se ei ollukaan semmonen mitä aattelin. Mutta olihan se kuitenki hieno paikka! Pitäis pysyä siinä ajatuksessa, että pessimisti ei pety, eikä odottaa aina ihan liikoja kaikesta. ;D Olihan tuola kumminki tosi kiva käydä, varsinki ku sain lipun joululahjaksi edelliseltä isäntäperheeltä, niin ei tarvinnu maksaa sitä melko korkeeta 59 dollarin (suunnilleen 40€) hintaa.. Miekö en mitenkään hirveen rahoissa ole ku tänne on melkeenpä ilman säästöjä tullu.. :D

Oli tosi kiva ku tuola pääs tosi lähelle joitaki eläimiä, esimerkiksi koalia ja kenguruita sai silitellä ja jotain melko isoja liskoja kuljeskeli vapaana koko eläintarhan alueella. En sitte tiiä oliko nää liskot eläintarhan asukkaita vai ihan luonnonvaraisia, mutta niitä nähtiin tosi paljon. Krokotiilejä ei sentään päässy silitteleen, mutta käytiin kattoon semmosta showta, jossa niitä syötettiin. Sielä esiteltiin myös mm. paljon erilaisia tosi hyvin koulutettuja lintuja. Yhessä kuvassa näkyyki jonkulainen papukaija tai vastaava, joka kävi yleisössä olevalta naiselta varastamassa 5 dollarin setelin, mutta palautti sen myös takasin! Vissiin linnutki on ihan fiksuja eläimiä ku tuolleen pystyy kouluttamaan.. Aattelin että tuo eläintarha on ihan valtava, mutta ei se nyt niin iso sitte ollukaan mitä luulin. No, kumminki sielä saatiin varmaan viis tuntia kulumaan!

Valitettavasti Steve Irwinia ei nähty muuta ku kuvissa ja yhellä videolla. Ois pitäny käyä tuola monta monta vuotta sitte jos ois sen halunnu nähä.. Huomas kuitenki kuinka häntä ja hänen perintöään todella arvostetaan ja kunnioitetaan!















*****

Last Saturday I went to Crocodile Hunter Steve Irwin's Australia Zoo with my friends Iida and Camille. I had a bit too high expectations about the zoo so I was a bit disappointed when getting there. I thought it's a bit different in some way but don't really know how.. Anyway it was pretty cool place so it was nice to visit there. Actually we stayed there for about five hours cuddling koalas and kangaroos, haha! Now I'm planning to bring a koala to Finland as a souvenir. ;)

We went to see a show which included for example crocodiles feeding. There were also some very well-trained birds and one of them stole five dollars from a woman in the audience! Then the bird brought the money back for her. That's unbelievable how smart birds can be.

Unfortunately it wasn't possible to see Steve Irwin himself anymore but we saw lots of pictures and a funny video of him. We should have been there many many years ago to see him. However I noticed that he and his legacy is truly valued and respected!

2 kommenttia:

  1. ei vitsi sullakin tuolta niin hyviä kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Sai kyllä aika paljon rajailla kuvia ku en jaksanu sitä pitkää putkea kaivaa repusta että ois päässy lähemmäs :''D Laiskako... okei ei se oo ees hyvä putki

      Poista